Başkan Bayık, Gölcük Depremzedelerini Ziyaret Edip İhtiyaçlarını Karşıladı

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 6 Şubat’ta meydana gelen depremden etkilenen, evleri hasar gören ve yıkılan kırsal Gölcük Mahallesi’ndeki depremzedeleri ziyaret etti.

Belediye Meclisi üyesi Mahmut Nedim Toprak, AK Parti Hilvan İlçe Yönetim Kurulu üyesi İbrahim halik Akyavuz ve AK Parti Mahalle Başkanı Rıdvan Abak ile birlikte gittikleri Gölcük Mahallesi’nde incelemelerde de bulunan Başkan Bayık, vatandaşların acil ihtiyaç duydukları günlük yaşam gereksinimlerini karşıladı. Bunların dışında devam edecek yaşamsal ihtiyaçların karşılanması için de vatandaşların taleplerini Belediye Sosyal ve Yardımlaşma Müdürlüğü’ne iletti.

Mahalle içinde enkaz haline gelen evleri dolaşan ve ev sahiplerini dinleyen Bayık;

‘Şuan için büyük tehlike atlatan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletmek üzere buradayız. Depremden etkilenen her bölgemize gittik ve gitmeye devam edeceğiz. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızdan aldığımız; gıda, çocuk bezi, ısıtıcı, battaniye, süt gibi temel yaşam ihtiyaç taleplerini karşılamayı sürdürüyoruz. İnşallah en kısa zamanda üzerimizdeki sorumluluğu el ele vererek hep birlikte altından kalkacağız.

Belediyemizin tüm birimleri ilk günden bu yana sahada aralıksız çalışıyorlar. Kaymakamlığımız bünyesinde oluşturulan ‘Koordinasyon Merkezi’nde alınan kararlar doğrultusunda birlikte hareket içerisindeyiz. Rabb’imden böyle bir felaketin bir daha yaşanmamasını niyaz ediyoruz. Tüm milletimize geçmiş olsun’ dedi.