Başkan Bayık Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ münasebetiyle Hilvan mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Hilvan Belediyesinin ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ münasebetiyle düzenlemiş olduğu programa 27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Güler Kama İzol, Belediye Meclisi Üyeleri, Türkiye Muhtarlar Derneği Hilvan Şube Başkanı Halil Bayuk ve mahalle muhtarları katıldı.

Özel bir mekânda mahalle muhtarları ile bir araya gelen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; “Bulundukları mahallenin yönetiminden sorumlu olan muhtarlar her zaman halkının yanında ve destekçisi olmuşlardır. Hem devleti hem de milleti temsil gibi önemli bir vazifeyi icra eden muhtarlarımız seçildikleri mahalledeki insanların güvenini kazanmış, halkının sorun ve isteklerini birinci elden ilgili makamlara ileten çok önemli mercilerdir. Bizde Belediye olarak göreve geldiğimiz günden buyana halkımızın birer temsilcisi olan muhtarlarımızın her zaman sıkıntılarını dinleyip çözümler ürettik. Ayrıca AK Parti hükümetinden önce sosyal hakları zayıf durumda olan muhtarlık müesseseleri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilgili bakanlıklarla yapmış olduğu çalışmalar neticesinde hakkı olan konuma gelmişlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın yapı taşı, devlet ile halk arasında köprü görevi gören tüm muhtarlarımızın ’19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”  sözlerine yer verdi.