Başkan Bayık Sağlık Çalışanlarına Teşekkür Etti

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, geçtiğimiz günlerde düzenlenen ‘Toplu Sünnet Şöleni’nde  büyük destek sağlayan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek teşekkür etti.

Hilvan Belediyesi 5 ila 9 Eylül tarihleri arasında 137 çocuğun sünnet olduğu ‘Toplu Sünnet Şöleni’ düzenledi. Çocukların sağlıklı bir ortamda sünnet olması için gerekli cerrahi destekte bulunup hijyenik bir ortamı sağlayan sağlık çalışanları büyük takdir aldı.

Çocukların sünnetinin gerçekleştiği Hilvan Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesi Başhekimliğini   ziyaret eden Başkan Bayık, Başhekim Mehmet Fatih Şıltak’a ve hastane çalışanlarına teşekkür ederek kendilerine plaket verdi.

Başkan Bayık, yaptığı açıklamada ‘Hilvan Belediyesi olarak 5 ile 9 Eylül tarihleri arasında bir toplu sünnet şöleni programını gerçekleştirdik. Düzenlediğimiz toplu sünnet şölenine başta Sayın Valimiz olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm ve Hilvan Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Fatih Şıltak ile hastanede çalışanlarının büyük bir emeği geçti. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu nedenle, çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda sünnet olmalarının sağlanmasında büyük çaba gösteren Hilvan Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesi Başhekimliği ve tüm çalışanlarına plaket takdiminde bulunduk. Tekrardan hepsine çok teşekkür ediyorum’ dedi.

‘Sömestr tatilinde yeni bir şölen hazırlayacağız’

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, yeni bir toplu sünnetin müjdesinin vererek ‘Mevsimlik işçi olarak başka illere giden ailelerimizin çocukları gerçekleştirdiğimiz programdan faydalanamadığı için, önümüzdeki sömestr tatilinde yeni bir program hazırlayarak bu ailelerin çocuklarını da inşallah faydalandıracağız’ şeklinde konuştu.