Başkan Bayık Yeni Yıl Ziyaretinde Bulundu

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yılbaşı gecesinde görevleri başındaki polis memurlarını ziyaret edip yeni yıllarını kutladı.

Yılbaşı dolayısıyla  Hilvan İlçe Emniyet Müdürlüğünde gece mesai yapan polis memurlarını ziyaret eden Başkan Bayık ziyareti sonrası yaptığı yazılı açıklamada; “Yeni yılın ilk dakikalarında halkın huzuru ve asayişi için görev yapan güvenlik güçlerimizi ziyaret edip yeni yıllarını kutladık. Ziyaretimizin amacı vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven içinde girmeleri için mesai gözetmeksizin nöbet bekleyen güvenlik güçlerimize moral sağlamak. Yeni yıla onlarla birlikte girmek bizleri de fazlasıyla mutlu etti. 2023 yılının barış, sağlık, huzur ve mutluluk yılı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.