Başkan Bayık’tan Hilvan’a 324 konutluk TOKİ müjdesi

TOKİ tarafından bugün duyurulan ‘İlk Evim Arsa’ ve ‘İlk İş Yerim’ projesinde Hilvan’da yerini aldı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada Türkiye dağılımına göre Şanlıurfa yapılacak TOKİ konutları projesinde Hilvan ilçesi yer almamıştı. TOKİ’nin belirlediği kriterlere göre konutların Hilvan’da da yapılması için girişimde bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın çabaları olumlu sonuçlar verdi.

Hilvan’ında faydalanması için halkın talepleri doğrultusunda yaptığı görüşme ve başvurulardan olumlu sonuç aldığını müjdeleyen Bayık, birinci etapta 100, ikinci etapta 224 olmak üzere toplam 324 konutun Hilvan’a kazandırıldığını müjdeledi.

Bayık ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan ucuz sosyal konut projesinde Hilvan ilçemiz yer almamıştı. Hilvan’daki var olan konut ihtiyacını hesaba katarak giderek gelişime açık olan ilçemize katkı sunacak TOKİ konutlarının yapılması için birtakım görüşmelerin ardından başvurumuzu yaptık. Çok şükür olumlu sonuçlar aldık. Buna göre TOKİ tarafından bugün yapılan açıklamada birinci etapta 100 ve ikinci etapta 224 olmak üzere toplamda 324 konutu Hilvan’a kazandırdık. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Hilvan’a ve Hilvanlılara hayırlı uğurlu olsun’ dedi.