Bayuk Ailesinden Emin Önen’e Destek

Süleymaniler Aşiretinin destekleriyle açılışı yapılan Emin Önen Seçim Bürosu açılışına vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

14 Mayıs Genel Seçimleri kapsamında Hilvanın büyük aşiretlerinden olan Sülaymeni aşiretinin destekleriyle açılışı yapılan Abdulkadir Emin Önen Seçim Bürosu açılışına Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Bayuk, Kanaat önderleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Açılışta söz alan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; “Bugün Türkiye’nin ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşuna karşı tüm anlayışların hepsi bir arada peki bunlar kim ya da kimler başta dünyayı birbirine düşman eden Amerika ve Avrupa’nın büyük bir kısmı olan ülkeler. Türkiye’nin gelişmesine tahammül edemeyen bu İslam karşıtı devletler, Türkiye Cumhuriyeti’ni içten ve dıştan yıkmak için elinden geleni yapıyorlar. Bunu kimlerle yapıyorlar elbette ki; bugün her biri farklı düşüncede olan ve birbirleriyle asla samimi olmayan ve samimi olamayacak partileri bir araya getirerek yapmak istiyorlar. Adına 6’lı masa dedikleri ittifakla emellerine ulaşamayacaklarını anlayınca şimdiye kadar gizli tuttukları 7’inci ortaklarını da devreye koyup Türkiye’nin istikrarını yıkmaya ve bu istikrarı sağlamak için ömrünü ülkeye adayan liderimizin dik duruşunu durdurmaya çalışıyorlar. Ancak buna asla ve asla güçleri yetmeyecektir. İstikrar ve istikbale karşı duranlar ağa babalarıyla da gelse dahi bu milletin imanlı ve inançlı duruşuna karşı yenileceklerdir. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin yeni bir dönüm noktası olduğunu asla ve asla unutmayalım. Bu bilinç ile sandığa gittiğimiz zaman yine ve yeniden diyerek geleceğimizi karartmak isteyenlere karşı iyi bir cevap vereceğiz. Şanlıurfa’mızın ve ülkemizin geleceği için yine Reis diyeceğiz ve yine AK Parti diyeceğiz. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor Allah’a emanet ediyorum.” dedi.

Yoğun katılımın sağlandığı açılışta açıklamalarda bulunan 28. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Önen; “Bu Seçim Bürosunun açılmasına vesile olan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve İş insanı Abdülkadir Baylan’a öncelikle teşekkür ediyorum. 2023 seçimleri sadece Şanlıurfa yâda muhalefet için değil Dünyada da takip edilen bir seçim haline geldi. Yurt dışındaki birçok görevimde bana Türkiye’de yaşıyorlarmış gibi sorular sordular. Burdanda anlaşılıyor ki onların hesaplarını tersine çevirecek olanlar Hilvanlılardır. 14 Mayısta onlara en güzel cevabı vereceğinizden şüphemiz yok. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için sizlerle yekvücut Belediye Başkanımızla, meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla el ele vererek Allah’ın izniyle burdan sandıkları patlatacağız. Şanlıurfa’mız her zaman AK Partinin kalesi olmuştur. Her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında yer almıştır. Oy olarak da bunu göstermiştir. Cumhurbaşkanımızı desteklemek demek AK Partiyi desteklemek demek, AK Parti demek huzur ve refah demektir. Allah’ın izniyle ben tüm Şanlıurfa’nın ve Hilvan’ın vekiliyim. Hepinize çok teşekkür ediyorum Allah’a emanet ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Açılış programı sonrası 28. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdulkadir Emin Önen beraberindeki heyet ile birlikte merkez ve kırsal mahalle sakinleriyle bir araya gelip 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İçin destek istedi.