Hilvan Kırsalında Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Hilvan Belediyesi Kırsal Mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşların daha iyi imkânlarda ulaşım sağlayabilmesi için merkez ve kırsal mahallelerde kilitli parke taşı ile üst yapı yol çalışması yapan Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün son durağı Kuskunlu Mahallesi oldu.

Her mahalleye modern yol hedefiyle programlı bir şekilde devam eden yol yapım, yol genişletme, bakım ve onarım çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Fen İşleri Müdürlüğü; “Vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyeti gidermek ve ilçemizin yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla ilçemizin bütün bölgelerine hizmet götürmeyi sürdürüyoruz. Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın talimatları ve ilçe sakinlerimizin de taleplerini dikkate alarak devam eden çalışmalarımızın bugünkü durağı ilçemizin en büyük mahallelerinden olan Kuskunlu Mahallesi oldu. Güzel mahallemizin bütün yollarını kilitli parke taşı ile döşedik. Bu kapsamda mahallemiz estetik bir görünüm kazanmakla birlikte mahalle sakinleri daha konforlu imkânlarda ulaşım sağlayabilecek.” İfadelerine yer verdi.

Başkan Bayık; yolu yapılmamış mahalle kalmayacak

Kuskunlu kırsal mahallesinde devam eden üst yapı yol yapım çalışmalarını Mahalle Muhtarı Abdülkadir Turgut ile birlikte yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Bayık; “Kuskunlu mahallemiz ilçemizin en büyük mahallelerinden bir tanesi. Kilitli parke taşı ile döşemesini yaptığımız yollar mahallemize daha estetik bir görünüm kazandırmakla birlikte mahalle sakinlerimiz daha iyi imkânlarda ulaşım yapabilecek. Yolu yapılmamış hiçbir mahallemiz kalmayana kadar programlı bir şekilde çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Kuskunlu Mahalle Muhtarı Abdülkadir Turgut yol yapım çalışmalarından dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve ekiplerine teşekkür etti.