Hilvan’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı

Hilvan’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. Yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen kutlama programına Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Halil İbrahim Yavuzkurt, İlçe Emniyet Müdürü Murat Dere, Siyasi Parti Başkanları, Kurum Amirleri, Şehit yakınları, Gaziler, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisi ve öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının ardından okullar arası düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya hediye edildi. Hediyeleri Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık tarafından verildi.