Hilvan’da İftar Buluşmaları

Hilvan Belediyesinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile ilçe halkının hizmetine sunduğu iftar çadırında her gün yüzlerce vatandaş iftar sofrasında buluşuyor.

İftar buluşmalarına tüm ilçe halkını davet eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yazılı bir açıklamada bulunarak; “Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en güzel şekilde sergilendiği manevi duyguların doruk noktaya ulaştığı bu mübarek ayda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile ilçemizde kurduğumuz iftar çadırında her kesimden ve her yaştan insanlarımızla bir araya gelip Halil İbrahim bereketiyle kurulan sofrada iftarımızı açıyoruz. Bu da birlik olabilmenin en güzel ifadesidir. Manevi birlikteliğin havasını teneffüs ettiğimiz bu güzel organizasyonun düzenlenmesinde bizlere büyük destek sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür eder, mübarek Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini cenabı Allahtan niyaz ederim.” ifadelerine yer verdi.