Hilvan’da Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Hilvan Belediyesi 2023 yılı Ocak ayı Belediye Meclisi toplantısı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık başkanlığında belediye meclisi üyelerinin katılımlarıyla Yücel Çelikbilek Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

2023 Ocak ayı meclis toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yazılı bir açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; “Sevinciyle, üzüntüsüyle 2022 yılını geride bırakarak yeni bir yıla girmiş bulunmaktayız. Bugün belediye meclisi üyelerimizin katılımlarıyla 2023 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdik. Ve yeni yılda hayata geçireceğimiz yeni projeleri planladık. Göreve geldiğimiz günden buyana ilçemizin kalkınması ve güzellemesi için nasıl çalıştıysak Allah’ın izniyle yeni yılda da meclis üyelerimiz ile birlikte gerekli planlamalar çerçevesinde ilçemize hizmetlerin en güzelini sunmayı sürdüreceğiz. Bu düşüncelerle yeni yılın ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allahtan temenni eder, huzurlu ve başarılı bir yıl olmasını dilerim.” dedi.