Hilvan’da Zafer Kutlaması

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Hilvan’da da vatandaşlar sandık başına gitti. Oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından sandıkların açılmasıyla mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oy çoğunluğu ile 13. Cumhurbaşkanı seçildi.

Hilvan’da Recep Tayyip Erdoğan’ın 13. Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi vatandaşlar tarafından davul zurna eşliğinde coşku ile kutlandı.

Düzenlenen kutlama programına Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, önceki dönem İlçe Başkanı Hanif Düzme, AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, Kanaat önderleri, STK’lar ve vatandaşlar katıldı.

Seçimlerde milletimiz tercihini daha büyük daha güçlü bir Türkiye’nin inşasında yana yaptığını belirten Başkan Bayık; “28 Mayıs seçimleri ülkemizin güveni ve istikrarı için büyük önem arz ediyordu. Halkımızda tercihini güven ve istikrardan yana verdi. 28 Mayıs seçimlerinde Yeni Yüzyılın Başkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri büyük desteklerden dolayı ilçe halkımıza ve gece gündüz demeden canla başla mücadele eden AK Parti ilçe Başkanımız Mustafa Cidir, Önceki Dönem İlçe Başkanımız Hanif Düzme, Kadın Kolları Başkanı Melahat Şık, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Bayuk, Yönetim Kurulu Üyeleri, önceki dönem meclis üyeleri ve mevcut belediye meclisi üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.