Hilvan’dan Deprem Bölgesine Yardım Eli

Hilvan Belediyesinin başlatmış olduğu yardım kampanyası kapsamında Adıyaman deprem bölgesine yaraları sarmak için yardım malzemeleri gönderildi.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinesinde depremzedeler için başlatılan kampanya kapsamında bebe bisküvisi, mama, süt, bebe bezi, su, meyve suyu, ekmek, gıda ürünleri, çocuk kıyafetleri, yetişkin kıyafetleri, halı, yatak, yorgan, battaniye, yastık ve benzeri temel ihtiyaçlar depremzedelere teslim edilmek üzere yola çıktı.

Başkan Bayık: Şimdi destek zamanı

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; Birçok il ve ilçelerimizde etkili olan deprem nedeniyle çok sayıda can kaybı meydana geldi. Enkaz altında çok sayıda kardeşimiz var. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bizde ilçe halkımız ile birlikte depremzede kardeşlerimize destek olmak için yardım kampanyası başlattık. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’müzce başlattığımız kampanya kapsamında depremzede kardeşlerimiz için gelen temel yaşam ihtiyaçlarını bugün Adıyaman’a gönderdik. Desteklerini esirgemeyen duyarlı Hilvanlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun.” açıklamasında bulundu.