MKYK Üyesi Vildan Polat Başkan Bayık’ı Ziyaret Etti

Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Vildan Polat Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ı makamında ziyaret etti.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Hilvan’a gelen Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Vildan Polat AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Bayık’ı ziyarette bulundu.

Ziyaretinde ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Polat; “Bugün AK Parti Hilvan İlçe Başkanlığımızda yapılan istişare ve değerlendirme toplantısı sonrası İlçe Başkanımız Mustafa Cidir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hilvan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık ve meclis üyelerini ziyarette bulunduk. Ziyaretimizde ilçemizde bugüne kadar yapılan hizmetler, bundan sonra yapılacak yeni projeler ve 2023 hedefleri hakkında istişare ettik. Yaptığımız istişarede ilçemizin 2023 hedeflerine hazır olduğu bilgisini aldık. 2023 yılı bizim için yeniden bir zafer yılı olacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Belediye Başkanımızı da tebrik ediyorum göreve geldiği günden bu yana alt ve üst yapı çalışmalarının yanında eğitim, sosyal, kültürel ve sportif alanda olmak üzere ilçede çok güzel hizmetler gerçekleştirmiş. Coğrafi olarak da gelişime açık bir konumda olan Şanlıurfa’mızın güzel ilçesi Hilvan’ın kalkınması için Başkanımızın hayata geçirmeyi planladığı projelerin takipçisi olup elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya hazırız. Değerli başkanımız ve meclis üyelerine ziyaretimizde göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

MKYK üyesi Vildan Polat’ın ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Bayık; “Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Vildan Polat belediyemize yapmış olduğu ziyarette göreve geldiğimiz günden buyana ilçemizin kalkınması için yapmış olduğumuz yatırımlar, yapmayı tasarladığımız yeni projeler ve 2023 hedefleri ile ilgili istişare ettik. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzyılın projesi olarak adlandırdığı ve dar kesimler için yapılması planlanan toki konutların ilçemizde de il etapta 750 adet yapılması için ilgili bakanlıklarda talepte bulunduk. Bu konuda da MKYK üyemiz bu projenin takipçisi ve destekçisi olacağına dair bize söz verdi. MKYK üyemize ziyaretleri ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.” sözlerine yer verdi.