Ramazan Ayı’nda Dar Gelirli Aileler Unutulmadı

Hilvan Belediyesi Ramazan ayının gelmesi ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelere her yıl olduğu gibi bu yılda gıda kolisi yardımlarına başladı.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda merkez ve kırsal mahallerde muhtaç olduğu tespit edilen ailelere dağıtımı yapılan yardım kolilerinin içerisinde pirinç, bulgur, fasulye, kuru fasulye, reçel, kahvaltılık çikolata, şeker, sıvı yağ ve makarna bulunuyor.

İhtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere yapılan gıda destek kolileri ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Hilvan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü; ‘İslam âleminde huzur, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak kabul edilen mübarek Ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu yılda gıda kolisi yardımlarına başladık. Ve ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiğimiz 1410 aileye adreslerinden ulaşarak temel mutfak ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde gıda malzemeleri desteğinde bulunduk. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini sergilemek adına her zaman dar gelirli kardeşlerimizin yanında olduk. Bundan sonrada desteklerimiz devam edecek. Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan mübarek Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederiz.” sözlerine yer verdi.