Vali Ayhan Depremden Etkilenen Hilvan’da İncelemelerde Bulundu

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen ve Hilvan’da da yıkımlara neden olan deprem nedeniyle incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir ve Belediye Meclisi üyeleri ile birlikte depremin ağır hasar verdiği alanlarda yaptığı incelemelerden sonra ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Deprem alanları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Hilvan Afet ve Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan deprem sürecinde ve sonrasında Hilvan Kaymakamlığı ve Hilvan Belediyesinin koordineli bir şekilde sürdürdüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı.