Bağlar Mahallesi Sentetik Çim Saha Projesi

Hilvan Belediyesince projesi hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hibeyle desteklenen sentetik çim sahasının yapım çalışmaları Hilvan'ın en büyük mahallesi olan Bağlar Mahallesinde devam ediyor.
Bağlar Mahallemize Çim Saha Yapıyoruz

Gençlerin nüfusun yoğun olduğu Bağlar Mahallesinde yapımına devam edilen sentetik çim sahanın yapılması konusunda açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık;

'Gençlerimize yönelik yürüttüğümüz projelerimiz aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilçemizin genç nüfusunun en yoğun olduğu Bağlar Mahallesinde çok kısa bir süre önce çalışma başlattık. Şuan yapımı devam eden ve önümüzdeki günlerde tamamlanması beklenen sahamızı sevgili gençlerimize armağan edeceğiz' dedi.

Yapımına devam edilen Bağlar Mahallesi sentetik çim saha çalışmalarına katılan mahalle muhtarı Ziyadi İnan, mahalle gençlerinin sportif ihtiyaçlarını karşılayan Hilvan Belediyesine teşekkür etti.

HİLVAN BELEDİYESİ

Bağlar Mahallesi, İzollu Bozan Bey Caddesi No:20, 63900 Hilvan/Şanlıurfa