Hilvan’da Ramazan Etkinlikleri Büyük İlgi Gördü

Hilvan Belediyesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Hilvan’da Ramazan etkinlikleri düzenledi.

Ramazan etkinlikleri kapsamında iftar sonrası Hilvan’da organize edilen Urfa sıra gecesi ve hacivat/karagöz eğlence gösterisi ile vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Hilvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen etkinliklere Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Melahat Beyret Şık, Belediye Meclisi Üyeleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen program sonrası yazlı bir açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; “Büyükşehir Belediyemiz iş birliği ile ilçemizde iftar sonrası organize ettiğimiz Hacivat/karagöz eğlence gösterisinin ardından Urfa sıra gecesi ekiplerinin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarıyla vatandaşlarımız doyasıya eğlendi. Bize ve ilçe halkına bu güzel geceyi yaşattıkları için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

HİLVAN BELEDİYESİ

Bağlar Mahallesi, İzollu Bozan Bey Caddesi No:20, 63900 Hilvan/Şanlıurfa