Hilvan’da Bayram Öncesi Yıkama ve Temizleme Çalışması

Hilvan Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğü ekipleri Ramazan bayramı öncesi cadde, sokak ve mahallelerde tazyikli suyla yıkama çalışması başlattı.

Kirlenen caddeleri tazyikli suyla yıkama çalışması başlatan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri üç tanker eşliğinde yıkama yapıyor. Özellikle 29 Nisan’da ilçede etkili olan sağanak yağış nedeniyle kirlenen cadde, sokak ve mahallelerde tazyikli suyla yıkama çalışması başlatan Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler üç tanker eşliğinde gece geç saatlere kadar yıkama ve temizleme çalışması yapıyor.

İlçenin bütün bölgelerinde başlatılan temizlik çalışmasıyla yol, cadde ve sokaklar temiz bir görünüme kavuşurken vatandaşlarda yapılan çalışmalar nedeniyle Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve ekiplerine teşekkür etti.

HİLVAN BELEDİYESİ

Bağlar Mahallesi, İzollu Bozan Bey Caddesi No:20, 63900 Hilvan/Şanlıurfa