Hilvan’da 19 Mayıs Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Hilvan’da çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Hilvan ilçe stadında düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yıl dönümü kutlamaları 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Düzenlenen programa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Hilvan Belediye Başkan Vekili Derviş Çiçek, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Halil İbrahim Yavuzkurt, İlçe Emniyet Müdürü Murat Dere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Hilvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdurrahman Kaya, Kamu Kurum Amirleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Çeşitli etkinliklerle kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın ardından okullar arası düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan ve Hilvan Belediye Başkan Vekili Derviş Çiçek tarafından ödülleri takdim edildi.

HİLVAN BELEDİYESİ

Bağlar Mahallesi, İzollu Bozan Bey Caddesi No:20, 63900 Hilvan/Şanlıurfa