Bilgi Evi Öğrencileri Minik Öğrencileri Sevindirdi

Hilvan Belediyesi bünyesinde eğitim veren Bilgi Evi eğitmen ve öğrencileri Tutumlu İlkokulunu ziyarette bulundu.

Sosyal sorumluluk bilinciyle minik öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermek için kardeş okul olarak seçtikleri Tutumlu  İlkokulunu ziyarette bulunan Bilgi Evi eğitmen ve öğrencileri okul ve öğrencilerin ihtiyaçlarını yerinde tespit edip Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a bildirdi.

Eğitim ve öğretim camiasına hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Bayık'ın verdiği talimatlar ile öğrencilerin daha hijyenik bir ortamda eğitim görebilmesi için Tutumlu İlkokulunun boya badana ve çevre düzenleme çalışması yapılarak  daha estetik bir görünüm kazanması sağlandı.Başkan Bayık'ın kardeş okul Tutumlu İlkokuluna yaptığı desteklerden dolayı memnuniyetini dile getiren Bilgi Evi öğrenci ve eğitimcileri defter ,kitap, çanta, mevsimlik giysi ve spor malzemeleri yardımında bulunarak minik öğrencileri sevindirdi.