Zabıta Ekipleri Lokantaları Denetledi

Hilvan Belediyesi  Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler İlçe merkezinde faaliyet  gösteren lokanta, kebapçı ve restoranlarda denetimlerde bulundu.

Hijyen ve sağlık denetimlerini artıran Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri  eksikliklerin giderilmesi konusunda işletme sahiplerine gerekli uyarılarda bulundu.

İlçe merkezinde faaliyet gösteren lokanta, kebapçı ve restoranlarda tüketime sunulan yemeklerin insan sağlığını tehdit edip etmediği yönünde denetimlerde bulunan Zabıta Müdürlüğünün yaptığı açıklamada 'Sağlık, hijyen ve ruhsat gibi konularda gerekli hassasiyeti göstermeyen işletme sahiplerine gerekli uyarılarda bulunduk. Halkın sağlığı bizim için büyük önem taşıyor denetimlerimiz artarak devam edecek' ifadelerine yer verdi.