Hilvan'da Bayram Öncesi Mezarlık Temizliği

Hilvan Belediyesi Bayram Öncesi mezarlık temizliği yaptı.Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin sabahın erken saatlerinde mezarlıklarda başlattığı temizlik işlerini yerinde inceleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık 'Bayram süresince mezarlık ziyaretinde bulunacak olan halkımızın gönül rahatlığıyla ziyaretini yapabilmesi için başlattığımız genel temizlik çalışması ile mezarlıklarda büyüyen otlardan dolayı yaşanan sıkıntılarda ortadan kalkmış oluyor. Mezarlıklarımızın daha güzel bir görünüm kazanması için bir taraftan ağaçlar budanırken diğer taraftan da otların kesim işleri sürüyor.Bütün mezarlıklarımızda başlattığımız bakım ve temizlik çalışmaları programlı bir şekilde devam edecek.Yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi.