Hilvan Belediyesi ile cadde ve sokaklar pırıl pırıl

Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçemizin daha hijyenik ve daha güzel bir görünüme kavuşması için bütün noktalarda yıkama çalışması başlattı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 'Halkımızın yazın tozdan kışında çamurdan olumsuz etkilenmemesi için cadde ve sokaklarda düzenli olarak yıkama ve temizleme çalışmalarına devam ediyoruz. Halkımızın sağlığını düşünerek sabahın erken saatlerinde yıkama çalışması başlatan ekiplerimiz cadde, sokak ve kaldırım kenarlarında biriken çöpleri temizleyerek çevreye yayılan koku ve hastalıkların önüne geçiyor. Vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne teşekkür etti' açıklamasında bulundu.