Hilvan'da Muhtarlar Toplantısı

Hilvan Kaymakamlığı ve Hilvan Belediyesi'nin düzenlediği mahalle muhtarları toplantısında, muhtarlar sorun ve taleplerini dile getirdi.

Hilvan Gençlik Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Hilvan Kaymakamı Furkan Duman, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Jandarma Komutanı İsmail Tanrısever, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hicri Çubuk, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Başkan Danışmanı Güler Kama İzol ve ŞUSKİ Hilvan Şube yetkili amirleri ile mahalle muhtarları katıldı.

Kırsal mahalleler başta olmak üzere merkez mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda muhtarlar, enerji, tarımsal, ulaşım, tarımsal sulama, kaçak avlanma ile ilgili sorunlarını ileterek çözüme kavuşturulması talebinde bulundu. İletilen talepleri dinleyen yetkililer, sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi konusunda ilgili kurumlarla iletişime geçeceklerini belirtti.