Hilvan'da yol yapım çalışmaları devam ediyor

Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kırsal mahallelerde başlattığı üst yapı yol çalışmalarına Hoşin ve Çimdeli mahallesinde devam etti.

Ulaşım ağını geliştirme çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Fen İşleri Müdürlüğü 'Birçok kırsal mahallede yapımını tamamladığımız yol genişletme, yeni yol açma, kaldırım yenileme bakım ve onarım çalışmalarından sonra kırsal Hoşin ve Çimdeli mahallesinde üst yapı yol  çalışmalarına başladık. Halkımızın talepleri doğrultusunda eksikliklerin tamamlanması için büyük çaba gösteriyoruz. Birçok kırsal mahallede yıllardır hizmet görmemiş sokaklar yaptığımız alt ve üst yapı çalışmaları ile daha güzel bir görünüm kazandı. Hizmet götürmedik mahalle, cadde ve sokak kalmayana kadar çalışmalarımız programlı bir şekilde devam edecek' açıklamasında bulundu.