Başkan Bayık Devam Eden Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Bayık devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.  Üstyapı çalışmaları ilçe genelinde sürüyor.

Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol medeniyettir şiarıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Karacurun Mahallesi’nde Üstyapı İyileştirmeleri

Altyapı imalatı biten doğalgaz kazıları sonrası Karacurun Mahallesi’nde üstyapıya başlandı.

Başkan Bayık Çalışmaları İnceledi Bilgi Aldı

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Fen İşleri Müdürlüğü’nün sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.  Bayık çalışmaların kısa sürede biteceğini belirtti. Bayık yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

‘Bugün Karacurun Mahallemizin 58. Sokağındayız. Başlatılan doğalgaz altyapı imalatından dolayı ulaşım sıkıntılarını gideriyoruz. Mesai mefhumu gözetmeksizin tüm ekiplerimiz sahada çalışıyor. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak adına ekiplerimiz büyük çaba gösteriyor. Bu yöndeki çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.’ dedi.