Bağlar Mahallesi İsa Tektaş Caddesi’nde Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Hilvan Belediyesi, Bağlar Mahallesi İsa Tektaş Caddesi’nde yenileme çalışmalarını tamamladı. Cadde modern bir görünüme kavuştu.

Temmuz ayında Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın girişimleriyle başlatılan doğalgaz altyapı imalat çalışmaları tamamlanan caddede üst yapıda sona gelindi.  

Kapsamlı Yenileme Çalışması Başlatıldı

Altyapı kazıları nedeniyle deforme olan caddede kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Hilvan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle başlatılan yenileme çalışmalarında sona gelindi. Cadde ulaşım bakımından daha güvenli ve daha estetik bir hale geldi.

Hilvan Hizmetin En Güzeline Layıktır

Mahalle Muhtarı Mehmet Atakay ve mahalle sakinleriyle birlikte incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Bayık, yaptığı açıklamada ‘Hilvan hizmetlerin en güzeline layıktır’ dedi.

Mahalle Sakinleri Doğalgaza Kavuştu

Başkan Bayık ‘Bağlar Mahallemizin güzide insanları, belediyemize gelmiş ve doğalgazdan yararlanma taleplerini iletmişlerdi. Zaten plan ve projelerimizin arasında yer alan planı hayata geçirmek için sağlayıcı firma ile gerekli görüşmeleri sağladıktan sonra müjdeyi verdik.  Temmuz ayında ilk kazı çalışmaları başladı. Ana cadde üzerindeki imalat altyapı çalışmaları taleplere göre ve ileriye yönelik tamamlandı.  Yapılan çalışmalardan dolayı cadde e kaldırımlarda ciddi anlamda deformeler meydana gelmesi nedeniyle yenileme kararı aldık. Büyükşehir belediyemiz işbirliği başlattığımız çalışmalar bugün itibarı ile sona gelindi. Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun’ dedi.

Günlük Yaşama Ulaşım Kolaylığı

Bu Günlük yaşam rutinleri içerisinde yaşlısından gencine ve okula giden çocuklara dek ulaşımın önemini hissediyoruz. Bu nedenle Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız yenileme çalışması mahallemizin tüm sakinlerine bir kolaylık sağlayacaktır. Çalışma süresince sabırlı davranan ve ekiplerimize yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.’

Mahalle Muhtarından Başkana Teşekkür

Bağlar Mahalle Muhtarı Mehmet Atakay, yapılan çalışmalar çok anlamlıdır. Bu nedenle Belediye Başkanımıza ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok mahallem adına teşekkür ediyorum dedi.