Başkan Bayık Yeni Yıl Mesajında; Dayanışma ve Çaba Dedi

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı. Bayık, dayanışma ve çabanın önemine değindi.

2023 yılının çaba ve dayanışma ile zorluklar ve başarının yılı olduğunu belirten Bayık, mesajında şöyle dedi. “Yeni bir yılın güzellik ve umut dolu heyecanı içinde, hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum. 2023 yılında birlikte yaşadığımız zorlukları, başarı ve güzellikleri bir arada değerlendirip, 2024’e adım atıyoruz. Yeni bir yıl, taptaze bir başlangıç ve yeni umutların yeşerdiği bir dönem olacaktır. “

2023 Dayanışma, Çaba ve Destek Yılı Oldu

Ülkemizde 6 Şubat’ta yaşanan deprem nedeniyle hüznü, zorlukları, dayanışmayı, çaba, başarı ve güzellikleri bir arada yaşadık.  Birlikte çıktığımız bu yolda, birbirimize destek oldukça, daha güzel yarınlara ulaşma gücümüzü gördük. 2024 yılında da aynı birlik ve beraberlik içinde, bir arada olacağımız ve yaşamı daha da güzelleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bu yeni yılın, tüm insanlığa sağlık, huzur, barış, sevgi ve başarı getirmesini diliyorum. Birbirimize olan sevgimizi ve yardımlaşma duygumuzu bir kat daha artırarak geleceğe daha umutla bakalım. Hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum. Yeni yılınız kutlu olsun.” dedi.