Hilvan Belediye Spor 3-1 Kazandı

Hilvan Belediye Spor Birecik Spor’u 3-1 yendi.

Şanlıurfa Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Hilvan Belediye Spor sahasında Birecik Spor ile karşı karşıya geldi.

Hilvan ilçe stadında oynanan ve taraftarların büyük katılım gösterdiği karşılaşmanın ilk yarısında 1-0 geriye düşen Hilvan Belediye Spor, ikinci yarıda bulduğu 3 golle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmayı taraftar ile birlikte izleyen ve maç sonrası yazılı bir açıklamada bulunan Başkan Bayık; “Bugün, Birecik Sporu sahasında ağırlayan Hilvan Belediye Spor maçında  değerli taraftarımızla tribünlerde yerimizi alıp taraftarlarımıza atkı ve berelerini dağıttık. Takımımız 90 dakika boyunca rakip takım karşısında üstün performans sergiledi ve 3 puanın sahibi oldu. Hedefimiz önümüzdeki maçları da kazanıp  zirveye çıkmak. Bugün şampiyonluk yolunda 3-1 galip gelen Hilvan Belediye Spor takımını ve yönetimini tebrik eder, sporun birleştirici gücüyle bir araya gelen ve takımızı destekleyen herkese teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.